Apr 6, 2011

Posted by Balanta in Compatibilitati | 13 Comments

Balanţa – Berbec

Balanţa – Berbec

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Balanta – Berbec

Când o Balanta şi un Berbec se întâlnesc este evocata polaritatea zodiacului. Cele două zodii sunt opuse în zodiac, se afla la 180 de grade distanţă unul de celălalt.

Fiecare posedă calităţi care celuilalt îi lipsesc, şi acest lucru combinat cu dorinţa Balanţei de armonie, fac din relaţia celor două una foarte echilibrată.

Berbecul este un semn al individualismului, iar Balanta al parteneriatului şi diferenţele continuă. Berbecul este impulsiv, nerăbdător şi gata mereu de nou şi de acţiune, în timp ce Balanţa este nehotărâtă, iubeşte pacea şi liniştea şi prefera abordările calme.

Berbecul poate învăţa de la Balanta că metoda lui nu este întotdeauna cea mai bună. Între cei doi există o mare atracţie sexuală, specifică semnelor aflate la poli opuşi ai zodiacului.

Pe de altă parte, cu toate ca atracţie dintre ei este extraordinară atunci când lucrurile merg bine, relaţia poate deveni foarte provocatoare când începe să meargă prost. În general însă, relaţia Berbec – Balanţa este echilibrată.

Fermecătoarea şi manierata Balanta îl poate învăţa pe Berbec ce înseamnă să ai stil. Balanţa va face orice să menţină armonia într-o relaţie. În acelaşi timp, hotărâtul Berbec o poate învăţa pe indecisa Balanţa să aibă încredere în propria intuiţie.

Berbecul este guvernat de Marte, iar Balanta de Venus. Este o pereche excelentă, deoarece cele două zodii sunt reprezentate de planetele Pasiunii şi Iubirii.

Sunt recunoscute universal ca fiind semnele masculinităţii şi feminităţii, deci această relaţie este o combinaţie între energia masculină şi cea feminină. Venus reprezintă frumuseţe şi romantism, în timp ce Marte semnifica pasiune. Combinaţia ideală!

Berbecul este un semn de Foc, iar Balanta de Aer. Aerul este esenţial pentru Foc ajutându-l să se menţină aprins şi să evolueze. Berbecul o poate ajuta pe Balanta să-şi pună ideile în practică.

Uneori, este o mare provocare să lucreze împreună. Balanţa se poate adapta la nevoia de acţiune şi energie a Berbecului şi ambele zodii au spirit de iniţiativă. Doar că trebuie să înveţe să-l folosească împreună.

Când cooperează cei doi pot obţine totul, însă totuşi pot exista mici probleme datorită diferenţelor profunde dintre zodii. Nevoia Berbecului de acţiune se poate confrunta cu nevoia Balanţei de activitate intelectuală. Ambele sunt semne Cardinale si deşi au iniţiative, tind să nu ducă la bun sfârşit un lucru început.

Datorită energiei lui Berbecul pare să fie liderul, dar Balanta conduce din punct de vedere intelectual. Ambii vor să fie la conducere, dar Berbecul foloseşte forţa şi intimidarea pentru a obţine ce vrea, iar Balanta foloseşte farmecul şi manipularea.

Pentru că această relaţie să meargă, compromisul este esenţial. Balanţa diplomată va lăsa adesea de la ea, Berbecului fiindu-i mai greu să accepte compromisurile datorită încăpăţânării native. Balanţa va trebui să renunţe de mai multe ori pentru a îşi păstra pacea conjugală pe care doresc.

* Cel mai bun aspect al relaţiei Berbec-balanţa este armonia rezultată din unirea lui Venus cu Marte. Fiecare partener aduce în relaţie ceea ce celuilalt îi lipseşte, existând o mare armonie şi echilibru într-o astfel de relaţie.

Horoscop Dragoste Balanta – Compatibilitati Balanta – Berbec

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply