Apr 6, 2011

Posted by Balanta in Compatibilitati | 11 Comments

Balanta – Gemeni

Balanta – Gemeni

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Balanta – Gemeni

Relatia dintre Balanta si Gemeni este una foarte buna, bazata pe intelegere si pe aceleasi interese intelectuale. Natura duala a Gemenilor se potriveste perfect cu echilibrul oferit de Balanta, iar aceasat este intotdeauna bine dispusa de inventivitatea si comunicativitatea Gemenilor.
Balanta iubeste arta si frumosul, iar Gemenii iubesc ideea de frumos. Ambii dispun de multa energie mentala si vin cu tot felul de idei marete pe care le dezvolta impreuna. Balanta are capacitatea de a initia proiecte, ceea ce Gemenilor le lipseste. Ambii impart nevoia de libertate intelectuala.
Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Gemenii de Mercur (Comunicare). Colaboreaza foarte bine, combinatia dintre dragoste si comunicare fiind una benefica.
Balanta este iubitoare de pace si intelegere, iar Gemenii pot dezbate anumite probleme numai pentru amuzament. Insa Balanta va evita cu orice pret sa intre in contraziceri si discutii.
Ambele zodii sunt semne de Aer. Gemenii iubesc energia Balantei si tin foarte usor pasul cu ea si cu ideile noi ale acesteia. Au interese multiple, ceea ce le va da material pentru discutii.
Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Balanta este un semn Cardinal. Balantei ii place sa conduca intr-o relatie, initiaza noi idei si proiecte de petrecere a timpului liber impreuna, iar Gemenii se multumesc sa o urmeze.
Balanta initiaza proiecte, dar are probleme in a le duce mai departe. Gemenii nu au probleme de schimbare a directiei ori de cate ori Balanta se plictiseste si vera sa incerce altceva.
• Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni – Balanta este abilitatea de a colabora pe plan intellectual. Impreuna pot veni cu idei si puncte de vedere noi, si se ajuta reciproc sa evolueze.

Horoscop Dragoste Balanta – Compatibilitati Balanta – Gemeni

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply