Apr 6, 2011

Posted by Balanta in Compatibilitati | 6 Comments

Balanţa – Leu

Balanţa – Leu

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Balanta – Leu

Când Balanta şi Leul sunt împreună, cei doi formează o echipă puternică şi agreabilă. Situate la două semne distanţa în zodiac, cei doi se înţeleg foarte bine unul pe celălalt.

Când energia Leului se combină cu echilibrul Balanţei, relaţia este una reuşită. Leu şi Balanţa reprezintă neobişnuit versus rezervat, direct versus paşnic. Pot avea o relaţie foarte bune deoarece fiecare apreciază beneficiile acesteia.

Balanta îl va domoli pe Leu, iar cuplul lor este unul armonios şi echilibrat. Balanţa este condusă de farmec şi bune maniere, ceea ce calmează atitudinea directă, uneori grosolană a Leului. Dar acesta este mult mai decis decât Balanta şi o va ajuta să fie mai hotărâtă şi mai spontană.

Leul este guvernat de Soare, iar Balanţă de Venus. Cele două zodii aduc în relaţie ingredientele de bază: căldura şi pasiune. Soarele şi Venus se potrivesc bine una cu cealaltă.

Soarele este plin de energie masculină în timp ce Venus este dominată de energie feminină. Venus reprezintă frumosul şi romantismul în timp ce Soarele propaga lumina şi susţine viaţa relaţiei.

Leul este semn de Foc, iar Balanţă de Aer. Aceste două semne împreună, fie se vor alimenta reciproc, fie se vor distruge. Ambii vor derula însă multe proiecte împreună. Când îşi concentrează energia pe lucruri pozitive, orice este posibil.

Însă trebuie să fie tot timpul atenţi la sentimentele pe care le au unul pentru celălalt precum şi la dorinţele individuale. Abordarea practică a Leului ar putea intra în conflict cu abordarea intelectuală a Balanţei.

Leul este un semn Fix iar Balanta, Cardinal. Leul va fi probabil conducătorul relaţiei, datorită energiei pe care o are în timp ce Balanţa va acţiona din umbră cu ajutorul farmecului pe care îl are.

Este important ca Leul să înţeleagă şi să accepte compromisul ca fiind singura formă în care se poate ajunge la înţelegere în această relaţie. Balanta, care de obicei vede ambele fete ale unei probleme, accepta compromisurile foarte uşor.

* Cel mai bun aspect al relaţiei Leu – Balanta este armonia rezultată din combinarea Soarelui cu Venus. Fiecare partener aduce în relaţie ceea ce îi lipseşte celuilalt, cuplul fiind unul reuşit.

Horoscop Dragoste Balanta – Compatibilitati Balanta – Leu

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply