Apr 6, 2011

Posted by Balanta in Compatibilitati | 4 Comments

Balanţa – Scorpion

Balanţa – Scorpion

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Balanta – Scorpion

Relaţia dintre Balanta şi Scorpion este o conexiune emoţională satisfăcătoare pentru ambele părţi. Armonia Balanţei îl ajută pe Scorpion să-şi menţină echilibrul. În schimb, Scorpionul va aduce în relaţie puterea de concentrare, calitate care de obicei îi lipseşte Balanţei.

Cei doi sunt compatibili, dorind aceleaşi lucruri de la o relaţie: Balanţa este semnul parteneriatului, iar Scorpionul caută securitate emoţională. Relaţia dinte ei va fi una loială, fiind foarte apropiaţi.

Împreună, au un mare potenţial de a-şi atinge scopurile. Legăturile dintre cei doi sunt atât emoţionale cât şi intelectuale. Scorpionul este mai răbdător dar şi mai perfecţionist decât Balanţa. În ciuda diferenţelor dintre ei, amândoi iubesc riscul şi vor să simtă adrenalina, iar relaţia nu va fi una plictisitoare.

Pot avea parte de multă distracţie împreună, amândoi fiind foarte fermecători. Vor avea mici dificultăţi în a se înţelege unul pe celălalt, Balanta fiind mai deschisă iar Scorpionul mai misterios.

Balanta este guvernată de planeta Venus (Dragoste) iar Scorpionul de planetele Marte (Pasiune) şi Pluto (Putere). Dragostea Balanţei pentru frumos şi romantism, aduce echilibru în viaţa Scorpionului.

Marte reprezintă pasiunea astfel că energia Scorpionului alimentează acţiunile pe care cei doi le au împreună. Nici unul nu vrea să se certe; Balanţa nu apreciază conflictele iar Scorpionul caută întotdeauna răzbunări secrete. De cele mai multe ori Balanta va fi cea care va veni cu un armistiţiu. Pluto aduce în relaţie dinamismul.

Balanta este semn de Aer iar Scorpionul de Apă. Cele mai bune decizii se iau atunci când se combină intelectul cu emoţiile, mintea cu inima, iar acest cuplu, care combină cele două elemente, poate face faţă oricăror provocări. Scorpionul este un maestru al strategiei şi o poate ajuta pe Balanţa sa se concentreze şi să nu mai fie cu mintea în zece părţi.

Balanta îi va arăta Scorpionului cum să se relaxeze şi să-şi precupeţească eforturile. Certurile vor apărea când Scorpionul va fi prea manipulativ cu emoţiile Balanţei sau când indecizia notorie a Balanţei îl va scoate din minţi pe Scorpion. Cei doi trebuie să încerce să lucreze împreună în loc să o ia fiecare o cale separată. Numai aşa relaţia va fi un veritabil succes.

Balanţa este un semn Cardinal iar Scorpionul un semn Fix. Balanţa se gândeşte mereu la experienţe noi: un restaurant nou sau o galerie de artă sau destinaţii noi de vacanţă, dar Scorpionul este cel care va avea determinarea de a pune aceste planuri în aplicare şi de a le duce la bun sfârşit.

Au capabilitatea de a fi cei mai loiali parteneri şi atunci când vor înţelege că numai împreună vor izbândi, Balanta oferind suportul intelectual iar Scorpionul pasiunea şi forţa emoţională, relaţia lor va fi cu adevărat benefică.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Balanţa – Scorpion este puterea pe care o au împreună. Pot realiza multe, fie că este vorba despre dragoste sau despre afaceri. Amândoi sunt învingători şi nu vor renunţa uşor.

Horoscop Dragoste Balanta – Compatibilitati Balanta – Scorpion

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply