Apr 6, 2011

Posted by Balanta in Compatibilitati | 1 Comment

Balanţa – Varsator

Balanţa – Varsator

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Balanta – Varsator

Când Balanta şi Varsatorul sunt împreună, cei doi vor deveni mai puternici. Vor exista conexiuni mentale puternice între ei şi împart aceeaşi dragoste pentru artă, cultura şi oameni.

Se vor înţelege bine, deoarece au nevoi similare şi nu au aşteptări exagerate unul de la celălalt. Ambele semne sunt foarte energice şi entuziaste şi relaţia nu va fi una monotonă.

Ambii sunt preocupaţi de îmbunătăţirea lumii în care trăiesc şi a vieţii oamenilor. Vărsătorul este cel mai vizionar semn al zodiacului şi are mereu o idee nouă în minte. Balanţa este diplomatul zodiacului, aplanând conflictele de orice fel.

Dorinţa Balanţei de a menţine echilibrul şi pacea, împreună cu dorinţa de libertate intelectuală o determina să fie foarte indecisă. Când acest lucru se întâmplă, Vărsătorul o va ajuta să se hotărască mai repede.

Balanţa este guvernată de planeta Venus (Dragoste), iar Vărsătorul de Uraniu (Rebeliune) şi Saturn (Şarm). Aceasta combinaţie este interesantă şi productivă. Balanţa şi Vărsătorul fac echipă bună împreună şi pe plan amoros dar şi profesional.

Pun mult suflet în tot ceea ce fac şi sunt foarte caritabili. Fac un duo extraordinar atunci când lupta împotriva nedreptăţilor sociale sau pentru a schimba viaţa comunităţii în care trăiesc.

Ambii sunt semne de Aer. Între ei se crează o puternică legătură intelectuală şi emoţională. Cei doi împărtăşesc acelaşi nevoie de viaţă socială.

Când cooperează, totul este posibil! Balanţa îl va urma pe Vărsător în multitudinea de proiecte în care acesta se va lansa. Dorinţa Balanţei de sondaje intelectuale şi de menţinere a armoniei cuplului le va da multe subiecte de discuţii.

Balanţa este un semn Cardinal, iar Vărsătorul, unul Fix. Balanţa este iniţiatoarea ideilor, dar are probleme cu ducerea acestora la final, aici intervenind Vărsătorul. Lucrează foarte bine împreună şi foarte rar se ceartă.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Balanţa – Varsator îl reprezintă abilitatea de a lucra în echipă. Împreună pot realiza mult mai mut decât ar fi făcut-o fiecare dintre ei pe cont propriu. Interesele comune fac din relaţia lor, una de succes.

Horoscop Dragoste Balanta – Compatibilitati Balanta – Varsator.

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply