May 9, 2011

Posted by Balanta in Horoscop Lunar | 9 Comments

1-30 Aprilie 2011

1-30 Aprilie 2011

Aprilie 2011
Aceasta luna este marcata de aglomerarea de planete din seninul Berbecului, care ocupa sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Balantelor. Aici se afla în tranzit Soarele, Mercur, Marte, Jupiter, Uranus si Luna Neagra, suprasolicitând nativii în plan social sau în casnicie. Nativii sunt foarte preocupati sa stabileasca relatii armonioase în mediul social, fiind supusi unor evenimente sau situatii neasteptate, generate de catre oamenii cu care intra în contact sau de catre partener. Planeta Marte va face conjunctie cu Uranus si Luna Neagra, aspect exploziv, generator de conflicte si instabilitate. Pot fi expusi unor agresivitati, sau vor da dovada de impulsivitate. Planeta Mercur se afla în mers retrograd si cere reevaluarea tuturor strategiilor sau a modului de comunicare, evitând sa ia decizii importante în aceasta luna. Planeta Jupiter face conjunctii cu Soarele, Mercur si opozitie cu Saturn, de aceea
Nativii se vor simti lezati, obstructionati sau bulversati de evenimentele care sosesc prin intermediul altora sau a partenerului de cuplu. Se cere rabdare, atentie sporita, evitarea conflictelor, maturitate în luarea unor decizii legate de casnicie.
Planeta Saturn se afla în mers retrograd prin zodia Balantei, care ocupa sectorul personalitatii din horoscopul general al acestor nativi si face în aceasta luna opozitii cu Soarele, Mercur, Jupiter si cuadratura cu Pluton, aspecte care obstructioneaza nativii în planurile propuse, pentru a analiza corect toate posibilitatile pe care le au. Se confrunta cu situatii din trecut pe care nu le-au rezolvat, acum fiind nevoiti sa tina cont de propriile dorinte si de modul în care evenimentele sau relatiile în care sunt implicati, le afecteaza identitatea si viata. Acest tranzit retrograd le arata unde au gresit si la ce lucruri involutive trebuie sa renunte, schimbându-si comportamentul.
Soarele tranziteaza zodiile Berbecului si Taurului, care ocupa sectorul parteneriatelor si cel al mortii, mostenirilor din horoscopul general al Balantelor, solicitând nativii în relatiile profesionale si cele de afaceri. În prima parte a lunii aprilie, Soarele face conjunctii cu Mercur, Jupiter si opozitie cu Saturn, aspecte care îi face pe nativi populari, comunicativi, deschisi spre dialog, cu tendinta de a exagera unele lucruri legate de casnicie sau parteneriate sociale. În partea a doua a lunii aprilie, Soarele face trigon cu Pluton, aspect pozitiv, constructiv din punct de vedere al stabilitatii familiale si materiale. Vor traversa o renastere a constiintei, urmata de schimbarea sistemului propriu de valori raportat la bani, putere, sexualitate, ajutorul celorlalti.
Planeta Venus se afla în mers direct prin zodiile Pestilor si Berbecului, care ocupa sectorul sanatatii si cel al parteneriatelor din horoscopul general al Balantelor si face, în prima parte a lunii aprilie, cuadraturi cu Nodurile Lunare, aspecte complicate care supun nativii unor sacrificii legate de sentimente sau legate de munca, sanatate. Trebuie sa acorde o atentie sporita armonizarii relatiilor cu cei din jur, pentru a nu suferi dezechilibre emotionale sau fizice. În partea a doua a lunii aprilie, planeta Venus va face conjunctie cu Uranus si Luna Neagra, aspecte declansatoare de revelatii sau revolta în casnicie si mediul social.
Planeta Mercur se afla în mers retrograd în prima parte a lunii aprilie prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Balantelor, care se afla într-un mare conflict interior, legat de sentimente, emotii, trairi si ratiune, nevoia de stabilitate, siguranta. Planeta Mercur face conjunctii cu Soarele, Jupiter si opozitii cu Saturn, cerându-le sa analizeze corect situatiile create, sa renunte la unele Idei conservatoare si sa se deschida spre dialog, pentru a pune bazele unor noi constructii.
Planeta Jupiter se afla în mers direct prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Balantelor. Unii nativi pot avea parte de succes social, popularitate, ca urmare a valorificarii potentialului intelectual, creativ si afectiv. Trebuie sa fie cinstiti, sa nu profite de prieteni sau de persoanele care-i ajuta în cariera, dând dovada de reciprocitate în cazul în care li se solicita ajutorul. Alti nativi se pot confrunta cu conflicte legale, divergente în casnicie sau afaceri. Conjunctiile planetei Jupiter cu Soarele, Mercur si opozitia cu Saturn, le cere nativilor sa fie corecti cu ei însisi si apoi cu partenerul de cuplu sau cu cei de afaceri pentru a putea beneficia de protectie si noroc.
Luna Neagra tranziteaza zodia Berbecului, care ocupa sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Balantelor, aducând evenimente ciudate si misterioase, tulburari în casnicie sau în relatiile sociale. Este un tranzit complicat, care cere asumarea unor datorii karmice legate de partener sau de oamenii cu care intra în contact. Luna Neagra face conjunctii cu Uranus si Marte, aspecte declansatoare de conflicte, impulsivitate, revolta si situatii neasteptate. Pot avea parte de unele descoperiri bruste, ce le vor schimba radical mentalitatea si modul de actiune în casnicie sau în plan social. Se vor gândi la ceea ce doresc de la viata, stabilindu-si prioritatile.

Leave a Reply