Apr 13, 2011

Posted by Balanta in Actualizare, Horoscop Lunar | 6 Comments

1-30 Aprilie 2011

1-30 Aprilie 2011

O luna dificila Marte ataca!
Marte e în Berbec si în opozitie cu semnul dvs. natal – o provocare pe care trebuie sa o înfruntati cu întelepciune. Sanatatea, relatiile profesionale si dragostea sunt sectoarele vizate si în orice va propuneti va fi nevoie sa recurgeti la compromisuri, pentru ca întimpinati opozitii dure, ce spuneti e deformat, distorsionat, interpretat gresit. Apar crize conjugale, însarcinarile profesionale se înmultesc, grijile financiare par fara sfârsit si cu toate astea trebuie sa rezistati cu stoicism. Solutii? Compromisurile si gândirea pozitiva.

Cariera si activitati
În continuare în miscare aparent retrograda în semnul dvs., Saturn aduce un ritm de munca sustinut, dar si destul de apasator: proiecte complicate se blocheaza, negocierile stagneaza, persoane care v-au promis sprijinul dau înapoi si cumva trebuie sa va descurcati. Solutia este sa încercati sa analizati si sa încercati sa aflati ce anume provoaca aceste reactii ale celor din jur. Este posibil sa fie nevoie sa renuntati un pic la prea multa siguranta de sine si sa va gânditi daca ce vreti sa obtineti e cu adevarat cea mai buna alegere pentru dvs. în acest moment. Trebuie sa va alegeti cu grija bataliile – poate pe termen lung o retragere tactica da rezultate mai valoroase.
Un ajutor mic vine de la Venus, desi puterea sa în semnul Pestilor, casa a Vl-a, pe care îl strabate în primele trei saptamâni ale lunii, e putin slabita: un strop de creativitate, un pic de tact si umor pot atenua tensiunile de la serviciu si din relatiile de afaceri.

Sfatul astrologilor
Luna Noua din 3 aprilie e de asemenea opusa Balantei, ceea ce poate potenta energia lui Marte si actiunile dvs. pot fi blocate de opozitia directa a altor persoane care pur si simplu nu vor sa va faca pe plac. E vorba în specia! De barbati, sefi si persoane mai în vârsta care va pun sub semnul întrebarii intentiile reale. Influenta Lunii Noi dureaza toata luna si va fi resimtita mai puternic de catre nativii Balanta nascuti între 1 si 13 octombrie.

Dragoste si viata afectiva
Casa a Vll-a e extrem de puternica: Soarele, Marte, Jupiter, Uranus si Mercur se opun Balantei si perturba vietile sentimentale ale nativilor. Desigur, totul depinde de felul în care decurge relatia dvs. conjugala: daca nu va simtiti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul, veti cauta orice pretext pentru a petrece cât mai mult timp departe de el. Oricum, discutiile si reprosurile nu vor lipsi, iar spusele pot fi deformate si interpretate în fel si chip – Mercur are o miscare aparent retrograda pâna pe 23 si comunicarea în cuplu are de suferit.
Daca nu sunteti implicati în vreo relatie, configuratiile planetare par sa fie mai favorabile: aveti multe întâlniri – sunt atâtea posibilitati de idila încât pareti sa nu va puteti hotarî pe cine sa alegeti din “oferta”. Tentatia ar fi sa le încercati pe toate: activitatea sexuala e o cale de a mai dispersa energia martiana, dar unele dintre persoane avute în vedere au alta imagine despre dragoste.

Daca sunteti Balanta cu ascendent în:
Berbec: Nu luati decizii pripite, o sa regretati mai târziu.
Taur: Faceti progres. Notabile pe linie profesionala sau în afaceri.
Gemeni: Fixati-va prioritatile si tineti-va de ele, nu va risipiti energia.
Rac: în cuplu câteodata e buna si ‘ detasarea. Luati o pauza.
Leu: Neîntelegeri, interpretari gresite în viata sentimentala.
Fecioara: Aveti tendinta de a va enerva pentru toate nimicurile.
Balanta: Sanatatea ar trebui sa fie prioritatea dvs. absoluta.
Scorpion: O perioada buna pentru a va face apreciate calitatile profesionale.
Sagetator: Un secret de familie va schimba total imaginea despre o ruda.
Capricorn: Dificultati financiare pasagere, nu va faceti griji.
Varsator: Socializati intens, nu aveti cum sa va plictisiti.
Pesti: Aveti o multime de idei, dar nu toate sunt si realizabile.

Câstiguri financiare
Sectorul financiar e si el afectat;poate ca din pricina faptului ca viata sociala va consuma mult timp, nu mai pareti interesati de a face bani, însa situatiile vor fi de asa natura încât va vor forta sa treceti la actiune într-un fel sau altul. Saturn retrograd impune austeritate: cu el în Balanta nu se pune problema sa aruncati banii pe toate fleacurile sau sa uitati de plata ratelor si facturilor. Iar daca nu întelegeti mesajul, va va chema rapid “la ordine”. Oricum, grijile financiare sunt pe termen scurt, deci n-aveti de ce sa va faceti probleme. Din fericire, dupa 20 casa a Vlll-a a temei dvs. generale se activeaza, iar partenerul dvs. de viata intra într-o perioada prospera a vietii sale si poate fi generos cu dvs. Si prietenii va pot oferi sustinere materiala dupa 20 aprilie. Tot ultima decada a lunii poate aduce o schimbare favorabila daca ati depus cereri pentru a obtine credite, refinantari ori pentru aprobari administrative.

Familie si prieteni
Din 2008 Pluton e instalat în sectorul familiei din tema dvs. generala, iar aspectele pe care le formeaza în aceasta luna pot duce la clarificarea unor situatii tenebroase: un secret de familie e dezvaluit, unele relatii se transforma, va vedeti rudele dintr-o data într-o alta lumina, asa cum sunt de fapt. Desigur, acceptarea unor asemenea adevaruri e dificila, dar va poate ajuta sa depasiti blocajele.
Nici cu prietenii nu va întelegeti grozav în prima parte a lunii: Mercur vi se opune din Berbec si are o miscare aparent retrograda pâna pe 23, iar relatiile amicale sunt lipsite de constanta. Sunteti prea grabiti sa va entuziasmati când va faceti un prieten nou si va petreceti timpul cu acesta, uitând de faptul ca ati putea fi deceptionati si ca amicii vechi se pot simti jigniti de o asemenea atitudine. Din fericire, din 23 astrul care guverneaza sectorul prietenilor pentru dvs. îsi reia miscarea directa pe 23 – comunicarea va fi mai buna.

Tonus fizic si psihic
Aproape 70% dintre astre trimit influxuri negative asupra Balantei, astfel ca principala preocupare ar trebui sa fie sanatatea. Riscul de accidente creste, aveti grija daca practicati un sport sau daca aveti multa activitate fizica. Un sprijin poate veni de la Neptun, planeta sanatatii, care pe 5 ajunge în Pesti, propriul sau domiciliu, si puterea sa este mult mai mare acum si poate face ca tehnicile alternative de vindecare sa functioneze foarte bine. De pilda, rugati-va pentru sanatatea dvs. sau apelati la kinetoterapie, masaj, acupunctura, reflexologie – sunt metode care stimuleaza si adauga energie organismului si exact de asta aveti nevoie în aprilie. Nu uitati ca inima e în continuare vulnerabila: evitati abuzul de substante excitante, nu va faceti griji pentru orice fleac, odihniti-va mult si încarcati-va mintea cu imagini pozitive. E foarte important sa reusiti sa va pastrati sanatatea si echilibrul emotional intacte în aprilie.

HOROSCOP LUNAR APRILIE 2011
Luna în descrestere
Vineri 1: Puneti conditii la serviciu si este posibil sa solicitati o crestere salariala.
Sâmbata 2: Va demonstrati valoarea într-un domeniu în care va considerati maestru.
Luna noua
Duminica 3: Rudele va cer ajutorul pentru rezolvarea unei probleme delicate.
Luna în crestere
Luni 4: Ideile dvs. îi mobilizeaza pe ceilalti.
Marti 5: Capacitatea de a vedea esentialul va ajuta azi.
Miercuri 6: Nemultumiri la locul de munca, legate de colaborarea cu colegii.
Joi 7: Menajati-i, pe cât posibil, pe cei din jur si nu îi provocati inutil.
Vineri 8: Analizati bine toate detaliile înainte de a lua o decizie importanta.
Sâmbata 9: Va întelegeti bine cu rudele de sex opus.
Duminica 10: Faceti tot posibilul pentru a raspunde asteptarilor prietenilor.
Primul patrar
Luni 11: Dificultati de ordin financiar, dar veti reusi sa treceti relativ usor peste ele.
Luna în crestere — faza convexa
Marti 12: La serviciu aveti tendinta sa va risipiti energia în toate directiile.
Miercuri 13: Este posibil sa faceti o cheltuiala foarte mare, pentru un lucru important.
Joi 14: Vi se propune o colaborare? Nu va grabiti sa semnati pâna nu va sunt clare toate detaliile.
Vineri 15: Tot ce se întâmpla astazi va scoate în evidenta calitatile unice.
Sâmbata 16: Astazi va puteti ocupa în liniste de hobby-ul dumneavoastra.
Duminica 17: Petreceti câteva clipe frumoase alaturi de partenerul de suflet.
Luna plina
Luni 18: Popularitatea dvs. continua sa creasca, va largiti cercul de prieteni.
Luna în descrestere
Marti 19: Aveti sansa de a va redresa din punct de vedere financiar.
Miercuri 20: Noroc pe plan financiar si sentimental.
Joi 21: Se anunta greutati si cea mai buna tactica este economia.
Vineri 22: Cheltuiti cu mai multa masura, pastrati-va o rezerva de bani.
Sâmbata 23: Renuntati la petreceri, ati vrea sa va odihniti.
Duminica 24: Înfrângeti-va timiditatea si nu ezitati sa cunoasteti oameni noi în situatii inedite.
Ultimul patrar
Luni 25: Se pare ca un câstig neasteptat va reusi sa va readuca optimismul.
Luna în descrestere
Marti 26: Nu este cazul sa mizati într-o prea mare masura pe sprijinul colegilor.
Miercuri 27: O persoana deosebit de atractiva si responsabila reuseste sa va trezeasca interesul.
Joi 28: Puteti obtine tot ceea ce va propuneti.
Vineri 29: Un compromis e necesar astazi la serviciu.
Sâmbata 30: Puteti obtine câstiguri financiare neasteptate datorita spontaneitatii în luarea deciziilor.

Leave a Reply