May 9, 2011

Posted by Balanta in Actualizare, Horoscop Lunar | 5 Comments

1-30 Mai 2011

1-30 Mai 2011

Mai 2011
Aceasta luna este marcata de tranzitul planetelor Venus, Marte si Mercur prin zodiile Berbecului si Taurului, care ocupa sectorul parteneriatelor si cel al mortii, mostenirilor din horoscopul general al Balantelor, aducând echilibru în casnicie, succes în asocieri,popularitate în plan social, cu conditia ca nativii sa renunte la impulsivitate si la excesele de personalitate. Planetele Venus, Marte si Mercur fac, în prima parte a lunii mai, conjunctie cu Jupiter si trigon cu Nodul Nord, aspecte care cer nativilor sa actioneze corect, sa tina cont de intuitie si sentimente în toate deciziile pe care le vor lua, raportate la casnicie, relatii de afaceri sau sociale. În partea a doua a lunii, planetele Venus, Marte si Mercur fac trigon cu Pluton, aspecte ce determina începutul unor noi planuri de viata, cu scopul de a atinge stabilitatea familiala si materiala. Pot primi sprijin financiar, din partea parintilor, sau unele mosteniri. Cei care s-au confruntat cu un divort sau un proces ce vizeaza o mostenire sau bunurile personale, în aceasta perioada pot închide aceste situatii.
Soarele tranziteaza prin zodiile Taurului si Gemenilor, ce ocupa sectorul mortii, mostenirilor si cel al studiilor, calatoriilor pe horoscopul general al Balantelor, favorizând obtinerea unor sume suplimentare de bani, din activitati extraprofesionale sau pot primi unele cadouri, bunuri din partea unor rude apropiate. În aceasta perioada Soarele face cuadratura cu Neptun si trigon cu Saturn, oferind nativilor sansa de a pune capat unor proiecte iluzorii legate de munca, activitatea curenta si de pune bazele unor noi obiective profesionale, raportate la competenta, experienta si maturitatea lor. Sa puna accent pe studiu, acumulare de informatii, urmându-si idealurile într- un mod practic si realist.
Planeta Saturn se afla în mers retrograd prin zodia Balantei, care ocupa sectorul personalitatii din horoscopul general al acestor nativi, limitându-i în toate actiunile pentru a-i obliga sa dea dovada de seriozitate si maturitate în toate actiunile pe care le vor întreprinde, gasind o motivatie spirituala actelor comise. Li se ofera întelepciunea necesara pentru a dobândi o imagine realista asupra prezentului si viitorului. Este un tranzit care le da posibilitatea sa puna capat la tot ceea ce este involutiv în viata lor, pastrând ceea ce este bun din trecut. Planeta Saturn face trigon cu Soarele, cuadratura cu Pluton si opozitie cu Luna Neagra, aspecte complicate din punct de vedere familial si partenerial, ce supun nativii unor adevarate transformari sentimentale si profesionale. Se confrunta cu o adevarata criza de identitate, necesara pentru a restabili armonia si echilibrul în viata lor.
Planeta Jupiter se afla în mers direct prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Balantelor. Acest tranzit va sustine proiectele legate de casnicie, afaceri, mediu social, cu conditia ca nativii sa actioneze corect, fara a exagera lucrurile. Planeta Jupiter va face în aceasta luna conjunctii cu Mercur, Marte, Venus si trigon cu Jupiter, aspecte importante care conduc nativii spre un nou drum personal si profesional. Daca vor tine cont de intuitie, de mesajele pe care le primesc si de sentimentele pe care le au, ar putea întelege ceea ce li se cere pentru a evita unele erori spirituale. Planeta Jupiter poate sa aduca stabilitate sentimentala si prosperitate materiala, ca urmare a unor asocieri.
Luna Neagra tranziteaza zodia Berbecului, care ocupa sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Balantelor si face în aceasta luna conjunctie cu Uranus, cuadratura cu Pluton si opozitie cu Saturn, provocând evenimente neasteptate, în urma carora nativii sa fie nevoiti sa-si asume unele responsabilitati mari fata de familie, parinti sau partener. Se pot trezi într-o situatie complicata, pe care nu stiu cum sa o rezolve. Potentialul afectiv sau profesional le este afectat de o datorie karmica fata de parinti sau propria familie pâna la asumarea responsabilitatilor fata de acestia. Se pot confrunta cu un. Eveniment din trecut. Trebuie sa accepte provocarile cu maturitate si întelepciune, sa evite certurile, conflictele, agresivitatea sau rupturile bruste.

Leave a Reply