Apr 18, 2011

Posted by Balanta in Actualizare, Horoscop Saptamanal | 3 Comments

Balanta Saptamana 17-23 Aprilie

Balanta Saptamana 17-23 Aprilie

Horoscop Balanta 17-23 Aprilie 2011

Pentru cei care s-au născut în zodia Balanţei săptămâna viitoare aduce o provocare uriaşă. Este vorba de Luna plină în Balanţa, este luna lor plină, pentru că Luna plină nu poate fi trăită decât în momentul în care în opoziţie este Soarele în Berbec.
Prin urmare, acesta este momentul în care ei pot să primească informaţii, sugestii sau pot să primească chiar impulsuri astrale de natură să le modifice existenţa. Ziua de 18 aprilie este pentru aceşti nativi una esenţială. De aici se vor produce tot felul de evenimente cu consecinţe mai mult sau mai puţin fericite, mai mult sau mai puţin grave, în funcţie de vârstă, de conduită sau de felul în care înţeleg să se poarte, să gândească, să decidă, să acţioneze.

Nu întotdeauna iniţiativele care vor fi puse în aplicre în preajma datei de 18 aprilie sunt de natură să treacă neobservate şi fără urmări. Ba, înclin să cred că, în ziua de 1 iulie 2011 se va produce o primă etapă care înseamnă o primă plată. Vine prima notă de plată pentru ceea ce se trăieşte, se construieşte în această săptămână.

Momentul pe care îl anticipez, acela al zilei de 1 iulie, este legat de exact opusul acestui moment. În acea zi va fi Lună nouă, dar, mai mult decât atât, va fi şi eclipsă. În acea zi vor exista pe harta celor născuţi în Balanţă câteva elemente care vorbesc despre răscruce. Împreună vor constitui o axă cardanică pentru aceşti nativi, de care vor fi obligaţi să ţină seama. Pe unii această situaţie nu-i va ajuta, doar îi va încurca, îi va complica. Pentru alţii, însă, s-ar putea să funcţioneze un pic mai drastic.

Atenţie! S-ar putea ca o serie de lucruri, care-şi încheie etapa, se ajunge la sfârşitul unui drum, se pune punct unui demers, să îşi aibă motivaţia în chiar zilele pe care le trăim acum în aprilie sau să-şi aibe originea în chiar ceea ce se întâmplă n preajma datei de 18 aprilie, momentul de Lună plină cu Lună în Balanţă.

Probabil că în această perioadă aceşti nativi sunt înclinaţi să fcă o serie de gesturi cu vocaţie personală, cu vocaţie de destin, mai puţin analizată sau mai puţini limpezi cu privire la consecinţe şi la cost. Preţul multora dintre deciziile pe care le iau aceşti nativi s-ar putea să fie într-o primă etapă revelat în iulie.

Acelaşi lucru s-ar putea să fie revelat pentru a doua oară în toamnă, când Soarele va străbate semnul Balanţei. Vor fi mai multe etape când aceste consecinţe, aceste plăţi karmice vor trebui să fie făcute. Şi ca orice lucru care ţinteşte spre destin, spre imagine, spre echilibru personal, spre drum în viaţă are etape de cunoaştere, are etape de răstrişte şi are etapele necesare de plată fără de care nu se poate.

De aceea, este indicat ca într-un astfel de moment oamenii să nu se grăbească, să nu acţioneze la mânie şi mai ales să-şi vadă de interesul lor într-un chip adecvat. Mânaţi de un interes de moment unii pot să facă gesturi de-a dreptul periculoase, alţii pot să aibă iniţiative stupide, nejustificate şi regretabile, ori regretate într-o primă etapă chiar în preajma datei de 1 iulie.

Eclipsa care se va produce pe 1 iulie va funcţiona drastic pentru cei născuţi în Balanţă, pentru că va scoate la lumină, într-un chip public, o serie de elemente care au stat la baza unor decizii sau o serie de conjuncturi şi manevre pe care le-au făcut în vederea obţinerii unui succes sau unei poziţii, sau în vederea netezirii unui drum de indiferent ce natură.

De aici idei proaste, iniţiative neinspirate, cuvinte rostite în grabă sau fără să se mediteze asupra conţinutului formei sau consecinţelor. Apoi, implicarea în tot felul de acţiuni riscante şi periculoase, ori nepremeditate pentru astfel de dimensiune, dar care să sfârşească aşa. Riscuri asumate în mod inutil şi greşeli de toate felurile.

Să nu uităm că relaţia complicată între Lună neagră şi Uranus, Lună neagră şi Venus reprezintă elementul cheie şi pentru ceea ce se va întâmpla pe 1 iulie, când se vor poziţiona într-un chip foarte special cele două planete ale surprizelor, care deocamdată sunt apropiate, Uranus şi Lună neagră. Pe 1 iulie vom avea de-a face cu o primă opoziţie între Saturn şi Uranus, pe aceeaşi axă evident, ceea ce va aduce o primă încleştare, o primă încrâncenare sau o primă concluzie, una surprinzătoare.

Cei mânaţi de un intrres de orice fel vor vedea ce înseamnă sancţiunea publică în momentul în care această competiţie între Saturn şi Uranus va fi de natură să îi pună în situaţii dintre cele mai jenante, dintre cele mai complicate sau dintre cele mai imposibile. Atunci nu va mai putea fi vorba de un ajutor care să fie cerut şi nici măcar de un ajutor care să poată fi primit, chiar dacă el este oferit de un context astral sau de o conjunctură personală.

Înclin să cred că această Lună plină, care se trăieşte în ziua de 18 aprilie, reprezintă un moment cardinal al anului 2011 cu consecinţe nebănuite care vor veni din trei în trei luni de acum încolo.

Zodiac Saptamanal Balanta 17-23 Aprilie 2011

Sursa: http://www.evz.ro

Leave a Reply