Apr 13, 2011

Posted by Balanta in Horoscop Saptamanal | 5 Comments

Saptamana 10-16 Aprilie 2011

Saptamana 10-16 Aprilie 2011

Pe 16 începe o perioadă de aproximativ 48 de ore care le permite acestor nativi să îşi schimbe foarte repede impresia, părerile, sentimentele, opţiunile şi, în felul acesta, întreaga determinare interioară faţă de parteneri, contracte sau tot ceea ce ţine de un anume corporatism, integrare în forme de viaţă, de muncă, de activitate, un anume spirit de sacrificiu sau de cooperare, tot ceea ce înseamnă colegialitate, coordonare nu neapărat supunere, dar mai ales înţelegere inteligentă a situaţiei care le aduce în prim-plan nevoia de a atenua o seri de elemente care sunt pur subiective, absurde, anapoda, care nu sunt ale momentului care revin din trecut ca u ecou, ca o refulare care acum se cere descătuşată.

Tot felul de nemulţumiri sau de ambiţii pot acum să fie privite cu luciditate, uneori cu tristeţe sau cu resemnare, alteori cu revoltă şi cu lacrimi într-un chip însă foarte lucid, foarte raţional. Nu-i vorba de pragmatism, cât este vorba de diplomaţie şi de inteligenţă. Dacă pierd acest moment şi pierd această uriaşă lecţie pierd foarte mult de acum încolo în existenţa lor, în acest an şi în viitor, depinde la cine şi la ce se referă. Depinde la ce segment de viaţă se aplică acest tranzit astral. Prin urmare, trăirile sunt rapide, bruşte, au aspect de iluminare, de limpezire, nu-i nevoie de prea multe gesturi, nu trebuie să dea din aripi ca să aibă sentimentul că, iată, se pot elibera şi pot părăsi un cuib prea strâmt sau un cadru neadecvat lor. Pot foarte bine să facă acest lucru mental, să se proiecteze cu întreaga lor forţă şi libertate de mişcare într-un alt context.
Casa a VII-a este extrem de împovărată de planete, de tot felul de trăiri care nu seamănă una cu alta. De aceea, şi ei, este nevoie să se adapteze şi să reacţioneze în conformitate cu aceste provocări. Pe măsura lor, în mai mic sau în mai mare, să acorde atenţia necesară pentru fleacuri, dar şi pentru lucrurile fundamentale, şi nu invers. Să facă din ţânţar armăsar şi să treacă peste lucrurile fundamentale în trap şi în galop, ignorând realitatea. Este şi riscul să nu vadă şi să nu înţeleagă, este şi riscul să răstălmăcească, este şi riscul ca, mânaţi de subiectivism sau de un interes oarecare, să se ducă care încotro şi mai ales să se ducă puţin anapoda.

Felul acesta de a o lua razna pe câmpii, tot urmărind cine ştie ce interes iluzoriu sau interes real sau mic în detrimentul unui interes mare, îi transformă pe cei născuţi în Balanţă în potenţiale victime ale propriei conştiinţe şi ale propriei judecăţi. Au premizele să găndească şi să judece corect. Acolo e Jupiter. Au premizele să acţioneze corect, acolo este Marte. Au premizele să schimbe viaţa, acolo este Uranus, dar au şi premiza de a o face lată, pentru că acolo e Luna neagră, după cum au premiza foarte clară din punct de vedere astrologică să facă un raţionament greşit, pentru că acoo e Mercur retrograd, să spună lucruri care nu trebuie spuse. Fie că nu este momentul, fie că nu sunt adevărate, fie că sunt spuse într-un chip care deranjează, fie că spun lucruri care se întorc împotriva lor, în chipul cel mai spectaculos, lovitura de boomerang.

Vor ei să spună una, dar adevărul răstălmăcit, întors sau devoalat vine şi îi loveşte, şi îi loveşte destul de tare, aşa încât următoarele săptămâni s-ar putea să facă tot felul de penitenţe şi de gesturi să corecteze aceste ieşiri necontrolate. Prin urmare, au parte şi de lucruri bune, au parte şi de lucruri rele, opţiunea le aparţine, ca şi întreaga existenţă cu întregul ei carusel. Unora le place felul acesta de a trăi, hop în sus, hop în jos, se dau cu capul când la stânga, când la dreapta, capătă cucuie, se julesc, dar ei râd şi zic că „vai, ce frumos m-am distrat”.

Asta este varianta cea mai proastă care există în datul astral pentru aceşti nativi. Sigur, este varianta cea mai păguboasă şi probabil că într-o astfel de conduită pot să cadă în capcana acestei conjuncturi astrale adolescenţii, elevii, tinerii, cei fără experienţă, nematurizaţi, lipsiţi de educaţie, fără model sau fără capacitate de a discerne ori care sunt lăsaţi de izbelişte şi nu au mamă, nu au tată ori au şi tată şi mamă, dar pe aceeia puţin îi interesează ce fac copiii lor. Şi, iată! Copiii fac prostii.

Sursa: http://www.evz.ro

Leave a Reply